Despre Napoca Dental Florești

Despre Napoca Dental Florești

Tratamente personalizate

Vrem să puteți zâmbi fără teamă, Stomatologie Florești vă oferă servicii stomatologice personalizate. Atunci când decidem asupra unui plan de tratament, luăm în considerare timpul și preferințele dvs. Suntem pregătiți pentru orice situație, indiferent de cât de complexe sunt procedurile și vă vom trata cu echipamente, materiale și tehnologii de cea mai înaltă calitate.

Serviciile noastre

Serviciile noastre de ingrijire dentară

Oferim servicii complete stomatologie florești. 

Convinge-te acum căt de ușor poți avea zâmbetul dorit!

Stomatologie Floresti
FAQs

Vă prezentăm Napoca Dental Florești

Este posibil ca dinții dvs. să se simtă bine, dar este totuși important să vedeți dentistul în mod regulat, deoarece pot exista probleme fără să știți. Aspectul zâmbetului dvs. este important, iar medicul dentist vă poate ajuta să vă mențineți zâmbetul sănătos și să arate frumos. Cu atât de multe progrese în stomatologie, nu mai trebuie să vă mulțumiți cu dinții patați, ciobuiți, lipsiți sau greși. Stomatologii de astăzi oferă multe opțiuni de tratament care vă pot ajuta să zâmbiți cu încredere, inclusiv:

  • Albirea profesională a dinților
  • Umpluturi care imită aspectul dinților naturali
  • Înlocuirea dinților și schimbarea completă a zâmbetului

Ața dentară reduce numărul de bacterii din gură. Pe dinți rămân milioane de creaturi microscopice care se hrănesc cu particule alimentare. Aceste bacterii trăiesc în plăci care pot fi îndepărtate prin folosirea aței dentare. Spălatul dinților scapă de unele bacterii din gură. Ața dentară scapă de bacteriile la care nu poate ajunge periuța de dinți. Dacă nu folosiți ața dentară, permiteți ca  placa să rămână între dinți. În cele din urmă, se întărește în tartru. Placa poate fi îndepărtată prin periere. Numai medicul dentist poate îndepărta tartrul.

Cereți medicului dentist să vă arate modul adecvat de a folosi ața dentară. Veți observa amândoi diferența la următoarea întâlnire.

Fă să fie distractiv! Dacă sunteți entuziasmați să vă spălați dinții, copiii dvs. vor fi, de asemenea, entuziaști. Copiii vor să facă lucrurile pe care le fac părinții lor. Dacă copiii tăi te văd spălându-te pe dinți și manifestând obiceiuri dentare bune, vor urma exemplul. Cereți medicului dentist alte modalități creative de a-i determina pe copii să se spele pe dinți.

Multe boli ale dinților și ale țesuturilor înconjurătoare nu pot fi observate atunci când medicul dentist examinează gura. O examinare cu raze X poate dezvălui:

  • zone mici de carie între dinți sau sub restaurările existente (umpluturi)
  • infecții la nivelul osului
  • boala parodontală (gingia)
  • abcese sau chisturi
  • anomalii de dezvoltare
  • unele tipuri de tumori

 

In cadrul stomatologie floresti – Napoca Dental Floresti avem in cadrul clinicii un aparat de facut radiografii. Doar pentru pacienții Napoca Dental Florești.

Fluorul este un mineral care apare în mod natural în multe alimente și în apă. Unele surse naturale de fluor sunt ceaiul preparat, conservele de pește, varza gătită și spanacul, merele și laptele degresat. Unele ape din oraș conțin fluor, astfel încât, consumând apă de la robinet, veți dobândi fluor. Dacă apa potabilă nu are fluor, sunt disponibile suplimente.

Bacteriile găsite pe dinți în crăpături și pe papilele gustative ale limbii, descompun particulele alimentare, care produc compuși de sulf. De fapt, acești compuși ai sulfului sunt cei care conferă respirației un miros urât.

Programare

Pasiune, profesionist medical devotat

Stomatologie Floresti
Subscribe la newsletter pentru sfaturi despre igiena dentara.

Oferim sfaturi despre protecție, intreținere și prevenție dentară.

Oferte și promoții alături de Napoca Dental Florești.

Detaliile dvs. personale sunt strict pentru utilizarea noastră și vă puteți dezabona în orice moment.

Noi suntem Napoca Dental Florești, cea mai buna clinică dentală din Florești.

Recommendation of dentist
Alătură-te newsletter-ului nostru și primiți o consultare gratuită